måndag 8 juni 2015

Ingen panik,ingen panik

Det är snart fredag igen och jag lovar er att veckan går fort :-)
Helgen för min del har ju som ni vet bestått av jobb i form av inbeordring i lördags och ett extra pass 7-13 igår. Kan villigt erkänna att idag är jag sleten och seg. Men jag hoppas att kaffet ska hjälpa mig. Sen vankas det jobb mellan 13-21 ikväll,7,30-16 imorgon och lediga dagar ons,tors och då ska jag försöka hinna med lite fix inför fredagens student.
Maten och tårtan är beställd och ska hämtas på fredag efter att jag slutat jobbet 12,30, sen ska jag vidare hem med det och ställa av det,hoppa in i duschen och sedan fixa fram bubbel och välkomst drinkar  och invänta studenten!
Det är lite tveksamt HUR många som kommer,det ända vi kan veta säkert är att ingen från hans mammas sida kommer! Skäms tame fan! Allt "groll" borde kunna läggas åt sidan en dag som detta och en dag som är en symbol att nu är han vuxen och nästa gång ni behöver ses är på eventuellt barndop/bröllop.....
Men det är ju tragiskt att vuxna människor inte kan hålla huvudet högt för sina barns skull...men det är inte jag,maken och S som blir lidande utan det ä de eftersom man tar studenten EN gång i livet och det kan man inte fira en annan dag!!

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe.
Förresten....ikväll ska jag försöka utse vinnaren av min tävling....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis