onsdag 10 juni 2015

Dildon under armen och foppatofflorna på fötterna

Igår utsåg jag ju vinnaren av mr rabbit. Och idag blev han iväg skickad till den lyckliga vinnaren :-) Fick ju köpa en påse på ica och skicka honom i, parkerade bilen och gick först in och kollade VEM det var som jobbade, kände att det var inte läge och knalla in där med en dildo under armen bara så där. "Tur" var det en klasskompis mamma till Corre,så jag gick ut och hämtade den i bilen gick in och "smög" ändå med dildon......att springa med en dildo på byn är kanske inte så jätte normalt menar jag :-P  Kassörskan funderade på om jag hade ont i ryggen eller vad jag höll på med,men jag la upp dildon på vågen-upp och ner men hon såg ju var det var och brast ut i skratt. Vi kom överens om att den var tvungen att skickas i den större påsen. 
Hoppar in i bilen ska köra till jobbet en runda för att sedan bege vidare i Skåne,sitter där i bilkön och det är då det slår mig: VA FAN HAR JAG PÅ FÖTTERNA!?! Skjut mig.......FOPPATOFFLOR!! Sitter fast i kön och kommer varken fram eller tillbaks......lika bra att köra till jobbet. Sen bege mig hem i gen för att sedan vidare igen........vd är en bal på slottet?!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis