onsdag 3 juni 2015

Det känns som om

Det börjar saktas ner lite i mitt liv. Bollen har rullat fort de senaste dagarna och det tack vare bloggmiddagen och allt som skulle fixas och ordnas kring det. Lite sömn och "tidiga" morgnar. tack och lov har jag inte kraschat i nån vägg än. Men jag är trött,så urbota in i vassens trött att jag skulle kunna sova i 2 dagar.
Idag är det onsdag och det var sjuk segt att stiga upp. Ryggen värker som fan,lite tabletter på det så ska det nog gå. Jag har redan fixat frukost till Corre och dammsugit och torkat golven i vardagsrummet. JA jag vet att jag inte skulle göra det,men jag var tvungen! :-) Sen jobbar jag ikväll så då hinner jag inte och jag vill ha det gjort innan imorgon,så då fick det bli såhär på morgon kvisten.
Nu sitter jag här med en kopp kaffe i min personliga gåva som var med i goodibagen- namn mugg från #housing #mjhousing bild kommer i separat inlägg då jag har det på mobilen.

Nu ska jag få fart på dottern här.

Önskar er alla en super bra onsdag,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis