onsdag 17 juni 2015

MyCuff-Personliga manschettknappar

 En annan av våra härliga sponsorer som var med i våra goodibags var MyCuff som har fantastiska accessoarer till män. Alla våra gäster fick designade manschettknappar som JAG valt bilder till, de flesta av gästerna fick deras bröllopsfoto på knapparna och andra fick sina barn,Tommy fick sin företagslogga, vad skulle jag välja?! Jag kunde ta en bild från vårt bröllop oxå MEN min man använder väldigt sällan skjorta så det kändes lite "onödigt". Där emot kom jag att tänka på att min extra son skulle ta studenten och att hans hjärta till hör MFF. Så för mig var då valt givet och lätt, ni ser resultatet på bilden. Han blev mycket glad över dessa :-) 
Jag har fått indikationer på att manschettknapparna var en klar favorit hos många av våra gäster och det är kul. Alltid roligt att kunna ge något personligt i en goodiebag  och det tycker jag att vi lyckats kanon med denna gången. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis