måndag 29 juni 2015

Ett dygn med kärlek och skratt


I torsdags så begav sig lantlollan mot Stockholm, Och mot sin älskade syster som hade blivit utvald som testpilot för Birka Cruises. För henne var det ju ingen tvekan om att lillasyster skulle med :-D
Hoppar på tåget och sätter mig till rätta och ska öppna min vanlijkvarg.......ja givetvis lyckas jag spilla ut allt i knät! Hihi! Och det var ju ett aber att se ngt vettigt då jag satt i 4 timmar med solglasögonen på mig.....vira blåtira vill inte visa sig ute hur som helst. Haha! Ja ni måste tänka att hur fan tänkte hon med att åka på kryssning......och då säger jag så här: Det som är bokat det är bokat,detta var bokat sedan i april.  Så världens blåtira kan inte stoppa mig inte. 

Väl framme på centralen så mötte Ewa upp mig,gissa en gång om hon bröt ihop i skratt när jag var den enda som klev av tåget med solbrillor svar japps! Haha!
Det var dags för mig att fylla på mitt SL-kort och det var en upplevelse det....jisses vilket stressmoment det var. Men som tur är så klev syster pedagog in och pratade lugnt med mig och var det dax att göra om och göra rätt och vips var det klart :-D Haha! 
Vi åkte hem till Vallentuna men stannade i Arninge tror jag att det var och handlade lite ostar och annat gott som vi skulle avnjuta innan vi kröp ner i sängen.
Skulle lätt kunnat sitta uppe hela natten och pratat och pratat och skrattat med henne. Är så glad att jag har henne i mitt liv. Älskar henne <3

 På fredagen drog vi en runda till Täbycentrum och handlade lite. 
Testade för första gången på naked juice och Dunkins underbart gott. Men inte när det kommer upp kan jag säga men nog om det ;-) Haha! Inte mycket de fina de tål.
Vi tog en promenad ner till Birka genom Gamla Stan, så underbart vackert Stockholm är. Bilden nedan är tagen i lördagskväll vid #gustavsudde och filosoferade och bara var och pratade ju givetvis om allt mellan himmel och jord <3

Vi fick en super nice hytt som jag lätt kan tänka mig bo i fler gånger.
Vi bokade bord på bluffen och under tiden vi väntade testade vi en rabarbermojito-snuskigt god om ni frågar mig och det är ju klart ni gör det :-)
Sen var vi upp till hytten igen sen gick vi och dansade,tog ett varv på dansgolven igen. Vi danskade och dansade och hade galet roligt.  Så mycket kärlek och skratt man kan få in på 22 timmar.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis