måndag 15 juni 2015

Vira blåtiras framfart


Igår var vi ju på Tosselilla sommarland,jag och barnen skulle ha några mysiga timmar tillsammans (och det HADE vi verkligen) vi kom överens om att vi skulle ta badlandet sist så vi slapp går runt med blötta handdukar och badkläder. 
Iallafall så var det dax att bada,vi hann med att bada ca 1 ½ timme innan olyckan skedde. Killarna var iväg och skulle åka den "nya" Hyper och jag och Corre gick till ställningen med asa mycket vattenrutschkanor. Vi slapp få vatten kastade över oss av den stora fisken,vilket gjorde att vi skyndande oss upp för trapporna och tog den gula vattenrutschkanan,Corre åkte först sen kom jag..PANG!!! Då sitter ungen i hålet och har inte hoppat i vattnet för det var KALLT!!!!! Vilket resulterade i att jag kom med en jävla fart ser Corre åker på henne bakifrån,var på hennes skalle kastas bakåt och träffar mig på mitt högra öga!! Hon blev ledsen,jag fick panik-helvete mitt ögonbryn gick åt helvete,samtidigt ska jag hålla henne i famnen och lugna henne med att det är okej. Fy för fan vad det gjorde ont och den smällen......får en ispåse av personalen. Vi beslutar oss för att tagen nu är slut....barnen protesterade inte och det är jag tacksam för :-)
Ovan ser ni vira blåtiras framfart kring mitt öga. Nu ska jag in till ögonmottagingen  igen sen är det tänkt att jag ska jobba.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis