fredag 5 juni 2015

Besiktning och dagens godagärning

Igår var jag på besiktning av snippan- cellprovstagning. Nu mera får man vänta 8-10 veckor innan man får ngt svar.  För övring så såg "allt" bra ut. Bm var "imponerad" över mina muskler nere i fiffi......Haha! Frågade om jag inte hade fött barn,jo 3 stycken svarade jag,men då rider du sa hon......Ni som känner mig förstår att jag var tvungen och bita mig i tungan för att inte låta det hoppa någon groda ur munnen! Svarade nix det gör jag inte. Nej men då är du flitig med dina knip övningar.
La på mig ett fånigt leende och nickade....haha!  Hon skulle bara veta att det är när jag nyser som jag nästa "panik" kniper!! Mohaha! Skämt och sido.
Sen bar det av mot stan,hade ju C med mig och jag hade lovat att vi skulle ha lite mamma-dotter mys innan jag började jobba.
Parkerade bilen på kanalgatan,ser ett visa kort sitta kvar i biljettautomaten. Kollar upp nament på eniro,Hon bor i Hästveda.
Ringer och frågar om han varit i Kristianstad nyligen och fick till svar att hon var där nu. Jag förklarade läget och hon blev alldeles förskräckt och menade på att det var  drygt 1 ½ timme sedan hon hade parkerat bilen. Vi bestämde var vi skulle träffas. Jag fick en stor kram av en lättad kvinna som så gärna hade velat ge mig något eller köpa ngt. Jag sa att det inte var nödvändig. Hon sa att hon sparade mitt nummer för att hon skulle ringa mig. Jaja tänkte jag i mitt stilla sinne.

Senare på jobbet fick jag ett sms av en tacksam kvinna som återigen tackade för att jag tagit hand om hennes kort. Hon skrev och frågade om det var rätt adress hon hade hittat på eniro då hon ville skicka ngt till mig. Förklarade åter att det inte behövdes . Strax där efter fick jag ett sms från presentkorttorget på 500 kr från denna kvinnan. Skrev och tackade :-)
Så nu ska jag bara se vad vi ska handla för det :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis