torsdag 21 maj 2015

Torsdag och möte

Har ju som en del vet fått lite telefonsamtal i början av veckan och de spritter till i kroppen. Idag har jag varit på ytterligare ett möte vilket innebär ytterligare väntan. Men som det sägs så är ju inget som väntans tider. Men det är bara att gilla läget :-)
I helgen vankas det jobb och detta med "ny" vapendragare då min gamla dels byt rad samt att hon sagt upp sig och slutar om ca 2 veckor. Hon kommer vara saknad av mig :-) men jag vet att min "nya" och jag kommer fungera lika bra ihop :-)
Under min jobbhelg så ska maken,C,svärföräldrarna och makens farmor iväg på konfirmation,makens yngsta son, Ja med tanke på hur hela situationen är med umgänget med makens ex så har de beslutat att INTE komma på festen efteråt.....KLOKT val enligt mig. Tyvärr så jobbar jag annars hade jag givetvis följt med till kyrkan bara för ATT DEN ÄR ÖPPEN FÖR ALLA :-) ;-)!! Men nu slipper ngt hjärtklappning och eventuellt psykbryt...... Mohaha!

Nu ska jag plantera om mitt olivträd,tror ni att det fungerar med vanlig plantjord?! För det är det enda jag har hemma :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis