fredag 8 maj 2015

Sista dagen är kommen?!

Trodde jag skulle dö igår. Ja och då menar jag dö.
Dagen på jobbet var kaos milt sagt igår.  Och jag kan väl erkänna att det är väl inte riktigt vad jag "behöver" :-) Nåja jag och Anneli kämpade på,skrattade och svor åt hela situationen givetvis där ingen hörde det :-) och på det stället där jag jobbar är det svårt att hitta dessa ställena.....haha!
Kom hem,fick en mys kram av min älskade dotter,som hade löst sin läxa helt själv <3 jag rättade det och det var 1 fel på stencilen som gällde klockan.
Vi pratade lite och sen var det iväg på fotbolls träning,lämnade av henne,träffade min vän från backen som bjöd på en muffins på stående fot :-)
Sen hem och det var då jag kände det eller märkte det.........lite stickningar i händerna och det "fladdrade" i mina ögon,om jag ska beskriva det för er så var det som jag såg hur det "rann vatten" i ögonen och speciellt det vänstra. Förstår ni inte det ändå?! Blunda hårt med era ögon så kan man uppleva stjärnor eller liknade.
Testade att blunda men det hjälpte ej,satte på mina glassögon men det höll på ändå. Då fick jag panik.....ringde till F och förklarade det för henne,hon satt att jag skulle lägga mig och vila men då sa jag att då dör jag.....somnar jag så vaknar jag inte igen. Tog mitt blodtryck som var högt 136/86 puls 81 och det är högt för mig. Det var då det slog mig att jag endast ätit frukost som jag fick lämna pga kaoset. Efter en stund gav det med sig. Så vi konstaterade ett kraftigt blodsocker fall!! Hualigen vad det var läskigt.....jag trodde att jag höll på att få en hjärnblödning eller liknade.
Så ja jag var väldigt slarvig med maten igår.......
Men en rolig sak eller ja om den är så rolig vet jag inte men startade min stegräknare via mobilen vid 10 tiden på jobbet igår och fram till 19,00 hade jag gått 10080 steg så jag fick en medalj där :-) Haha! Undrar HUR många det blivit om jag startade den när jag vaknade. Det ska jag testa på måndag när jag vaknar drar jag igång den :-)

1 kommentarer:

  1. Ta det lugnt och var rädd om dig!

    Carolas mamma.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis