torsdag 28 maj 2015

Satsa för att vinna?!

Ja det sägs att man ej ska vara rädd för att satsa för att våga vinna. Och det kan man väl säga att jag har gjort.
Sedan förra veckan eller rättare sagt på 4 dagar har jag fått nytt jobb,ja det hela har gått fort och jag kände att det är ju min tur att testa vingarna nu.
Jag kommer fortsätta att jobba inom äldreomsorgen. Men det blir i hemkommunen och bara det är en  "vinst" i sig.....kan sova 30 min längre eftersom jag inte har mer än ca 15 min till jobbet. Jag har lättare att ta mig hem om det skulle ske något.

I tisdags ringde den nya chefen mig för att lämna detta roliga beskedet. Hon skulle skicka hem papperna till mig så jag kan signera det och skicka tillbaka.
Igår kom min uppsägningslapp från min nuvarande chef.....med sände bud!!! Skäms tame fan! 

Tror det hela kommer att bli bra. Visst jag kommer sakna mitt "gamla" jobb och det boende (speciellt en av dom) kommer sakna kollegorna som är kvar på mitt plan. Men de förstår att jag var tvungen att gå igenom dörren när den öppnades :-)

Nu ska jag fortsätta med mitt.

Kram och följ ditt hjärta

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis