tisdag 19 maj 2015

Nu har även jag

Blivit med domännamn :-) Så nu räcker det att ni skriver in Mammatill3.nu så kommer ni hit.
Nej nej ni behöver inte bli så imponerande nu och tänka: Kan hon fixa att peka det där med att peka bloggen till domänen. Nej det kan jag inte...haha! Utan min älskade vän Tommy som för övrigt kom med iden att jag skulle ha ett domännamn då är det väl inte mer än "rätt" att han får svära och vara otrevlig mot supporten?! Hahaha!
Men jag har själv oxå pratat med supporten.......efter att ha fått en faktura på 1487 kr!! Va!?! Domännamnet skulle kosta 15 kr!! Försökte chatta men aset där la ner så jag bad de ringa upp och killen ringde upp och hjälpte mig med att hitta rätt. Han tyckte nog jag var svinigt trög :-) men det bjuder jag på. Efter den kontakten så fick Tommy ta över med varm hand och efter att ha chattat med dem och fick svaret att den kommer vara igång om 2-4 timmar....men inget hände.
Tommy blev lite förbannad och sa att den han fört varit i kontakt med måst ha kluddat till det och yrat i nattmössan. Han fick prata med nån annan som fick koderna igen och vips så fungerade mitt domännamn :-)
Tusen tack för hjälpen vännen <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis