söndag 3 maj 2015

Lexie dvärghamstern

Med fler liv än en katt! Inte trodde väl jag att jag skulle bli "fäst" vid den lilla krabaten när C fick henne i julklapp 2013. Speciellt inte när jag inte är så glad för så små djur.
Den var i vintras som hon satt i sitt hus och nästa var helt livlös och jag sa till C att det kanske är så att Lexie inte överlever. Givetvis blev hon jätte ledsen och jag blev givetvis också ledsen plus att det gjorde så ont i mamma hjärta att se sitt barn så enormt ledsen....tack och lov piggade hon på sig.
Sedan dess så har hennes liv varit en berg och dalbana MILT sagt!
Idag var det dax igen..... C lyfte på taket till hennes hus och där ser hon att Lexie lyckas med att få luddet (som hon har i huset för att boa och bädda med) runt halsen!!! Hur detta gått till vet jag inte. Men vi klippte loss henne.
Sa till C att det var en jäkla tur att hon upptäckte det för detta hade hon inte överlevt.......

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis