tisdag 12 maj 2015

Fast telefoni

Ja kanske finns det fler än vår familj som till hör det mystiska folket som har fast telefoni via telefonjacket,ni vet det där runda med massa skumma hål i. Har ni precis som vi ADSL=internet och inte "kan" byta till tex mobilt för att ni har tonåringar som sitter och spelar ngt skumt dataspel eller en dotter som mer än gärna kollar Youtube MÅNGA gånger i månaden för att se det ena programmet efter det andra......då vet ni att med mobilt bredband så säger det SLUT på ingen tid alls.
Har ni detta så misstänker jag att ni precis som vi surar varje månad när man ska betala telefon räkningen för fasta telefonen  där vi bara betalar för en massa avgifter.
Nu har iallafall vi äntligen blivit klara med något vi sagt länge,nämligen lagt vårt abonnemang på   hemtelefonen som ett kontantkort.....vi betalar endast 139 kr i månaden var på 50 kr av de är det vi kan ringa för,men vi har ändå telefon för ingående samtal. Tack vare detta så kommer vi spara ca 300 kr per år :-) För varför ha vars ett mobil abonnemang där vi ringer fritt till alla och ha ett lika dant på hemtelefonen.....nej nu ska vi tjäna pengar ;-) Bli INTE förvånade om ni ser oss i super spararna! Haha!...Eller inte :-P
Men ta en kik hemma och kolla på vad ni har som tickar pengar och som ni inte använder,kan garantera att det är en del :-)

Over and out

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis