söndag 31 maj 2015

Scandic Hotel Stora Torg Malm

Igår strax efter kl 12,00 så checkade jag in mig och Anna på hotellet där vi skulle övernatta efter #bloggmiddagmalmö2015. Vi fick på i rum 209 och hade Mariann och Sofia i 210. Hade fått ett kanon erbjudande på vårt rum och det tackar vi givetvis Scandic för.
Det tillbringades några timmar på rummet innan middagen,det skulle fixas än det ena och än det andra :-)
Efter middagen så skulle vi upp på rummet för att ladda mobilerna och invänta att klockan skulle bli lite mer så vi skulle bege oss ut i Malmös nattliv. Vi hade en flaska av Mia kvar som vi sa att den öppnar vi under tiden vi väntar....av erfarenhet sedan tidigare av "kvällen" så var de flaskorna väldigt "skjut" sugna :-)  Men den flaskan som vi hade på vårt rum var EXTREMT sugen på att spruta!! Lord have mercy säger jag bara !!  Tommy skulle ju visa hur man öppnade en "skumpa" på rätt sätt......det slutade med att den bokstavligen FLÖG iväg upprätt- landar på Sofias tå som blir blå och bryts,samtidigt som den sprutar rakt upp under hennes kjol!!! Ja herregud vad vi skrattade,där kan vi snacka att vi övade knip musklerna!! Jag kastade mig hejdlöst i sängen och skrattade så jag inte fick luft :-)  Stackars Sofia som fick flaskan på sin tå kunde inte heller hålla sig för skratt.......hihi! 
Jag och Anna kom till drömmarnas land väldigt snabbt igår,vi sov så gott i hotellets sköna sängar,trots att de var lite för mjuka för mig.....men det gick bra ändå :-) Strax efter halv 9 gick vi ner till frukosten och avnjöt hotell frukosten MUMSIGT värre! Äggröra och bacon skulle jag lätt kunna äta alla dar i veckan. Fats då hade jag nog inte uppskattat det så mycket som jag gör på hotell.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis