söndag 17 maj 2015

Lördag- fotbolls cup och vänner på besök

Vaknade strax innan kl 7 igår. Fixade lite kaffe och satte mig vid fb och såg en bild på en bekants dotters öra,var på ploppen till örhänget hade krupit in i öronsnibben.....givetvis som alltid på fb så fanns det en massa goda råd från en massa duktiga pretto morsor :-) Skrev ett privat meddelande om att jag kunde komma upp och se om jag kunde få ut den,så jag tog med lite sterila saker för att sedan åka iväg. Det tog mig ca 10 min sen var den ute :-) en glad flicka och lättade föräldrar som slapp att åka till akuten :-)

Hem igen och ja då fortsatte jag med mitt kaffe och fick i mig en macka. Då ringde telefonen och det var fina Tommy som undrade vad vi gjorde och vad vi skulle göra,ja vi hade ju inga planer...ner till byns loppis och sedan skulle ju Corre ha sin första cup i fotbollen. Tommy och @ronnzan sa att de skulle hoppa in i bilen för att komma till oss :-) Fick lite eld i röven eftersom jag dragit ut på att "städa" och jag har nog aldrig varit så effektiv :-P haha! Grabbarna kom och vi begav oss ner mot idrottsplatsen...men vi kom ju när det var över.....så vi begav oss hem igen. Corre bytte om för att bege sig mot samlingen med fotbollslaget. 
Jag och grabbarna bestämde att vi skulle grilla,så vi begav oss mot Olofström, inom fotbollen där vi kikade på en match och måste säga att tjejerna var as grymma! Det var deras första match och första F06-07 lag  innan har det varit blandat med killar. Men när är det tillräckligt med tjejer så de kunde bilda ett lag. Tjejerna var sjukt grymma!! Efter en stund körde vi vidare till Maxi, där Tommy blev attackerad av en räka....haha! 
Åter hemma så hade mina söner fixat salladen,de kan om de vill <3 sen laddad de gillen. Corre ringde och sa att de var på väg hem,hon berättade oxå att de hade VUNNIT ALLA matcher......de åkte hem med hela 16 poäng! Var på hon hade gjort 2 poäng,lyckan var total.....  #fotbollsmammanblirvarmihjärtat <3
Vi käkade och givetvis så blev det en MASSA mat....men men vad gör det om hundra år?! Massa skratt och kast med lite Gizmo:-)
 Mina/våra vänner begav sig hem mot Trelleborg strax efter sju. 

Knappt en timme senare så fick vi besök av S och E och deras barn,satt i uterummet och pratade till strax efter halv 11,med levande ljus och regnet som smattrade mot taket på uterummet.
Sammanfattnings vis har jag inget att klaga på förutom att grabbarna och kamphundarna inte stannade över....men det kommer fler gånger!  

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis