torsdag 23 april 2015

Sova tills man vaknar och

Göra det med "gott"samvete. Visst hade det varit galet skönt?! (inte för att jag någonsin varit en sjusovare MEN ändå)
Tänk att slippa att gå upp varje dag till en klocka oavsett om man är ledig eller ej,nu är det ju ett måste för att C måste iväg till skolan. Men tänk om någon annan hade sagt att ligg du jag hjälper henne.......Det är inte så konstigt att jag är som en klubbad säl efter kl 21,00 på kvällarna :-) och skulle jag mot förmodan orka hålla mig vaken så blir jag nästan "ifrågasatt" med att jag aldrig brukar orka vara vaken.....nej men IKVÄLL orkade jag det!
Tänk se slippa det där "plocket" som alltid finns,tänk att slippa se disk i vasken när man kommer upp på morgonen. Suckar tungt och frågar mig själv: Är det verkligen jobbigare för dig än mig och ställa in i diskmaskinen?! Uppenbarligen är det så,,,,,,,,jag försöker verkligen att inte plocka efter andra MEN när det inte händer något blir jag frustrerad! Ibland ställer jag mig oxå frågan om jag har för "höga" krav?! Men kommer fram till att nej det har jag fan inte! Kan C plocka in i diskmaskinen,hjälpa till att dammsuga så kan fan du oxå det. Och det UTAN att varje gång berätta att jag har gjort det eller det. För jag berättar inte vad jag gör här hemma....

Nu ska jag ta och sätta mig i uterummet en stund :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis