söndag 5 april 2015

Påskafton

Tillbringade vi eller jag och killarna hos Gunan & A. Det bjöds på lite påskmat,gottit! Visst inget som faller killarna riktigt i smaken men men det skiter jag i :-)
Vi pratade lite om dit & datt. Måste erkänna att det inte kändes så "jobbigt" att komma dit som det har gjort innan. Kan det bero på att jag accepterat att pappa inte finns mer och att det inte är "hans" & Gunans hem mer. Samtidigt så saknar jag honom så det gör ont,en del dagar är värre än andra <3
Sen spelade vi lite tärning- 10000 heter det, hur roligt som helst och det är något vi ska spela här hemma oxå :-)
Vi begav oss hemåt vid 18 tiden och jag måste säga att jag är "imponerad" att det gick så lätt att köra så långt :-) lugnt och stilla tog vi oss fram med Annas Bettan :-)
När vi kom hem så hade grannarna klippt vår tujahäck,tack för det :-P visst de frågade i fjor när de flyttade in om det var okej att de klippte den och då sa vi,sen hände det inget liksom. Men igår var den klippt på höjden och på sidan oxå :-) (slipper vi det)

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis