tisdag 14 april 2015

Party dax

Igår var jag på ett wrappart hos min svägerska.
Gick dit med väldigt öppet sinne för detta ☺  det var produket från It works. Endast naturliga örter i smetet som satt på den är wrapen som såg ut som en jätte binda.
Den fungerar som så att den går in och spränger våra fettdepoer som finns i kroppen. En wrap arbetar i 72 timmar. (På party satt vi med den i 45 min dör att kolla så man inte reagera på någon av örterna)plus att det var dax för efter bilderna och mättande, men efter det så sattes den på igen så var det bara att sova med den ☺. Så efter dessa 72 timmarna aå är det dax att mätta igen samt ännu en  bild.
Kan säga att jag blev imponerad av resultatet efter  45 minuter......och då örterna jobbar i kroppen i 72 timmar så görväntar jag mig mer resultat.
Det är viktigt att dricka mycket vatten och  undvika, kaffe,tobak och alkohol.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis