måndag 27 april 2015

LOPPIblogbag Vårpepp


Har ännu en gång fått äran att få hem en LOPPIblogbag med massa nice innehåll :-)
Denna innehåll produkter från : Hårskölj från Yves Rocher- Doftar underbart gott och kanon till dotterns långa tjocka hår.  En ansiktskräm denna oxå från Yves Rocher- Tack som fasen för den!! Precis vad mitt torra ansikte behövde och en kräm som mitt ansikte "accepterade", efter att han använt den dagligen så känns mitt ansikte som ett "barns" :-) vid nästa beställning från dom så kommer det klickas hem en ny. Edet ultra soft- Skickade med ett sexpack toarullar och som ett brev på posten så blev denna mamman akut förkyld= MASSOR av snor och inga näsdukar hemma, men edet :-) så för engångs skull så är inte min näsa röd som ett stopp ljus :-). Ja dottern uppskattade att det var mjukt,inte för att vi kör industripapper :-) till toan men vi brukar inte ha så mjukt. Men näsan mår bra och lika så familjens rumpor. RFSU- de skickade med easy shavin och nice n`cool  FÖRHOPPNINGSVIS så kommer jag inte se ut som en dansk salami i bikinilinjen och det gillas VERKLIGEN BIG TIME!!Får återkomma med om produkterna uppfyller mina "krav". Även denna gången så fick vi produkter från  FRIGGS- Det är deras nya tunnare riskakor med nya smaker i form av linfrö & rosmarin och hampafrö&svartpeppar (som jag testat innan) helt galet goda smaker!! Den med linfrö&rosmarin det tog inte lång tid innan den förpackningen var uppäten. Och då ska jag berätta att jag inte varit med på så många utan min dotter. Hon har svårt att äta på morgonen men nu har hon hittat något som hon verkligen vill ha att "äta" innan skolan. Båda sorterna är som sagt galet goda,min personliga favorit är den med svartpeppar :-) nya är redan inköpta.
Sen var där en film från dreamworks Pingvinerna från Madagaskar - Galet söt film om de fyra pingvin bröderna :-) en film som mina tonårspojkar sa: Mamma den måste vi se när vi kommer till dig :-) Har ni inte sett den?! Hyr den/köp den poppa popcorn och mys upp er i soffan med en filt och låt filmen rulla :-) En och en halv timmes leende och skratt det lovar jag :-)


Kram och tack!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis