torsdag 30 april 2015

Hygien är

A och O!!! Det är något man lär sig sen man är lite. Ja iallafall jag är uppväxt med det och jag lär mina på samma sätt. Rent under och nya strumpor VARJE DAG!! Det är lika självklart som att borsta tänderna dagligen iallafall vi vår familj.
När man som jag är en "engagerad" förälder som är delaktig i att stå på fritidsgården så träffar man många barn.  Kan erkänna att jag gör det BARA för att hålla koll på vilka bys ungar är och hur de är mot min dotter och hur hon är mot andra......
Igår var jag med om något som jag set ska glömma.......får kväljningar bara jag tänker på det *URK*
Kom två tjejer till fritidsgården,och både jag och F kände en icke angenäm doft,vi började fundera på om det var någon av OSS som luktade....gud förbjude!!! Det luktade gammal ner kissade byxor som hade torkat!! *RYSER* Det luktade så illa så att jag fick lite snyggt öppna ena dörren för att få in luft........Det var som C sa när hon kom strax efter: Mamma det luktar fiskmat!!
Då känner jag så här: Känner inte flickan att det stinker?! Eller ingen annan i hennes familj?!
För barn i dagens samhälle är INTE snälla mot varandra alla gånger.....och med den stanken så är det som "bäddat" för mobbing tyvärr......

Hualigen stackars tös....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis