tisdag 21 april 2015

Ett dygn med

Underbara vänner! 

I söndags strax efter lunch så startade jag min färd mot Malmö första gången jag jör stadskörning sedan jag gjorde det med körskolan. Skillnaden var att jag skulle göra det själv i bilen.
La in adressen på gpsen....sen körde jag. Färden gick lugnt och stilla,det var ju ingen trafik ute.  Väl nere i Malmö så visar gpsen mig genom hela stan och jag var riktigt nervös men det gick skit bra! Fick en varm kram av Tommy och jag hälsade "fint" på sjömannen med en kram.
Väl i deras lägenhet så blir jag totalt attackerad av kamphundarna! haha! Skojade bara,så galet söta dom var och jag som inte är så glad i små hundar....men dessa går nog fan under mini :-) Galet söta var dom. 
Kom till en lägenhet som var tja....väldigt tom då de är mitt uppe i en flytt, men vi satt fint i vars en brassestol och några bananlådor agerade bord till kvälls vinet :-) Här snackar vi återbruka mera :-P
Vi begav oss ut på en tur igenom Malmö,jag fick se var deras nya lägenhet låg,åkte för bi det nya "samhället" i Malmö.....
Hamnade ner på Rosengård centrum,tog en tripp in där och kikade,måste bara säga VILKA butiker där är :-) skulle nog hittat något att shoppa i varje butik. När vi kom ut på parkeringen igen så är det en bil som står in till sjömannens väldigt NYA bil och deras dörr är GALET nära hans bil.......Kvinnan bara skratta och ber om ursäkt och säger att hon inte kan se!!! Sjömannen menar på att det är minsann inte så jävla kul!! Jag och Tommy hade lite svårt att hålla oss för skratt,....hihi!
Vi begav oss vidare och denna gången så skulle vi käka och det blev ett ställe som hade lite olika rätter och det var buffé, vilket aldrig är fel. Grabbarna pratade ju väl om stället. Men helt ärligt så blev inte jag imponerad. Som tur va sa dom att det BRUKAR vara bättre mat så jag är inte kräsen ;-)
Här är några  JÄTTE minus till restaurangen: Man sätter ej upp en lapp vid buffé bordet där man skriver att: Kära gäster. Vänligen slösa inte med maten,annars behöver ni betala mer!
Personalen står med armarna i kors och glor,pratar högljutt,går ut och RÖKER så att gästerna ser det och sen TVÄTTAR de inte händerna!!!! Fyfan kräk varning!! Bara ett ps från mig.....Polenta ;-)
Sen hade de en fin (not) heltäckningsmatta som de typ skarvat ihop men ej mönsterpassat!!!! Som de sedan hade TEJPAT mot golvet för att gästerna ej skulle snubbla!!! Nog ordat om det....

Tbx i lägenheten, alla tre var galet trötta så vi la oss strax efter 10. Dagen tiill ära hade de köpt en säng till mig.....och en likadan till sig själva :-) Sjömannen hade bäddat till mig så jag kröp ner med 2 av kamphundarna som skulle sova hos mig.....trodde jag! Nej nej när fick se att papporna skulle lägga sig sprang de iväg och själv blev jag :-( Såg fram emot att få sova....men fyfan säger jag!!! Alla jävla Malmö stads måsar måste suttit utanför fönsterna!! Skjut mig!! Varenda gång jag höll på att somna så nog började dessa förbannade kuk måsarna!!! Och som om inte det var nog......en skrikande unge!! Och det var som jag sa till Tommy och sjömannen: Den lät mogen så det var ingen nyfödd!! Vet att Tommy nämt den här ungen innan men jag har väl tänkt vad du är känslig.....men nej fan!!  Va glada att ni flyttar ifrån måsar och barn!! Haha!
När Tommy väcker mig så flyger jag upp! Haha! Det första jag nämner är dessa jävla måsarna! Sov typ 4 timmar.......
Vi gick upp fixade till oss och Tommy fixade vars en en take away latte, ner till bilen för att hämta hans syster. Sen styrde vi kosan mot Helsingborg där Tommy skulle hålla sin första föreläsning, Om att leva som homosexuell och detta på Dunkers kulturhus inför 300 skol elever i åk 8.
Nu vill jag bara att ni ska veta att jag sa kvällen innan att vi kör vid 7 men Tommy sa när kvart över.....men klockan var nog närmare halv 8 när vi lämnat Malmö. Men vad är det man säger fint folk kommer alltid sist ;-) skämt och sido vi hade "oturen" att det inträffat 2 bil olyckor efter varandra på motorvägen.
Tommy var andre man ut och han var så nervös. Ja det var jag och hans syster oxå. MEN han fixade det med BRAVUR!!! Fast än jag redan "vet" om Tommys historia så kunde jag inte låta bli att röras till tårar. Tårar som sa att det är FAN inte okej att inte få vara den man är utan att bli mobbad och utfryst!! Sen spelar det ingen roll vad det handlar om, vi lever i ett fritt land och då ska man få vara den man är!!
Jag hoppas och tror att ungdomarna blev berörda ända in i själen av din berättelse Tommy och jag hoppas och TROR att åtminstone 10-20 st av ungdomarna tack vara DIG vågar "komma ut"

Kram och en massa kärlek till din min fina vän <3


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis