söndag 19 april 2015

Morgon stund har

Fan inte guld i mun! Iallafall inte klockan 06,22 och man är så där sjukt trött och ögonen är helt igen murade av trötthet. Försökte somna om men OMÖJLIGT när Konjac som igår var dålig och inte gjorde något alls och upp i sovrummet och var så pigg och satt och pratade med mig :-) Laban var ju inte sen med att dra igång lite bus mellan dom.
Men ner och fixa kaffe och frukost....iform av en "micro" macka med ost,japps det spänner ut volangerna delux men galet gott!!
Idag ska jag köra ner till Malmö och sova över hos min fina vän Tommy och och sjömannen. det vankas pyjamasparty och vin ikväll och imorgon drar jag och Tommy till Helsingborg där han ska hålla en föreläsning inför stadens högstadieelever. Så just det vi ska försöka printa ihop ett manus till honom oxå idag :-)
Trots att de är mitt i en flytt och igår tömt hela sin lägenhet så har de ordnat en säng till mig :-) det är sann vänskap det. Gäller bara att kolla så att sladden är i kontakten HELA natten för annars lär jag sakta men säkert hamna på golvet! Haha!

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe sen hänga sista maskinen tvätt.
Puss o Kram


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis