onsdag 29 april 2015

Att vara vänner

Utan den där dagliga kontakten. Det kan vara svårt för en del. Men sen är det de människor som är ärliga och sanna vänner trots att man inte hörs av varje dag eller varje vecka. 
Ni vet de där människorna som egentligen inte "tycker" om andra människor :-) Hahha! Japps det finns den typen av människor. Och visst är det UNDERBART att man vågar stå för det?! För i vårt pretto samhälle så måste man vara sociala och vara vän med alla och bara ÄLSKA alla.
Men sen när man får en kram av en person som inte "tycker" om andra människor så kan man känna i kramen att: DIG tycker jag om och jag vet att det är ömsesidigt är inte det äkta vänskap trots allt?! JO det är det....där kommer du inte undan.....
Jag vet att du tycker om mig <3 och du är min speciella lilla vän där uppe i dalen <3

1 kommentarer:

  1. Jä.la tur för dig att du inte namngav mig. Jag tycker inte om folk som gör det.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis