söndag 15 mars 2015

Vann rätt låt?!

Givetvis måste det komma ett inlägg om gårdagens mello. Var det en pågående attack,var det riggat?!
Tja vad ska jag säga?! Enligt mig vann inte rätt låt,har försökt lyssna på vinnarlåten för att få den där känslan......men den infinner sig inte. Visst texten i sig är bra men inte mer än så.
Vem anser jag vara den riktiga vinnaren? För mig fanns det bara en vinnare när jag hörde låten förstå gången och det är ju GIVETVIS Jon-Henrik , han tog mig med "storm" när han var med på Talang :-)
Var röstningen riggad igår?! Tja vad ska man säga,men jag säger så här att det är FEL att Jon-Henrik INTE fick sjunga om efter att de upptäckte att hjärtappen havererat. För jag är helt hundar på att han gick miste om MÅNGA röset..... och jag är ganska säker på att det blivit den där ryssar finalen som "alla" förutspått. Så en fet mördare singel på SVT och Melodifestivalen ansvariga för att Jon-Henrik EJ fick sjunga om!


Jag hoppas verkligen att Jon-Henrik ställer upp fler gånger!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis