måndag 2 mars 2015

Välkomnar en helt

Orörd vecka......
Den vecka som startade med att jag skulle befinna mig hos kiropraktorn för att få lite akupunktur. Och jag kan erkänna att han gjorde min dag/vecka, när han frågar: Men har du gått ner i vikt?! Tack!!
Tydligen syns det fast än att det inte känns "ännu" så har ju mina dagar på "diet" gjort någon nytta :-)
Efter nålarna begav jag mig hemåt och fastnade i telefon med Tommy en stund,underbart att få snacka lite skit med honom.
Sen så skulel jag ta tagi i min LÅSA dosa till intrenetbanken, ringer kundtjänst och sitter där och de frågar: Har du inte personlig kod tryck * och det gjorde jag. Kommer fram till en kvinna som nog är i behov att sitta fint en och två gånger. Hon frågar då om min personliga kod,nej det har jag inte och trodde inte att den skulle behövas när jag tryckte *, Men det förstår du väl att du måste ha för annars kan ju ALLA ringa........men du kan gå in på din internet bank och välja kod. Men alltså hur tänkte du nu?! Min dosa för att komma in till banken är spärrad....
Ja men då får du köra in till ett kontor och legitimera dig det finns inget annat alternativ.
Men vafan!! Tur jag är ung och rörlig och inte heter Asta och är mellan 86-döden och orörlig!!

Kom upp några väl valda könsord på en sida......sen begav jag mig för att få lite kaffe för att sedan bege mig mot Olofström där jag ÄNTLIGEN fick dosan upplåst.
Nu ska jag hämta ett paket och sedan en stycken dotter i skolan.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis