tisdag 17 mars 2015

Upp som en sol

Ner som en pannkaka mitt i skiten.
Har de senaste tja 2 veckorna inte haft "ont" i min rygg utan tyckt att det shit det känns riktigt bra. Det var ju så min kiropraktor oxå sa det förra veckan. Men säg den lycka som varar för evigt......
Igår när jag skulle resa mig upp från köksstolen så bara BANG,en fruktansvärd smärta gav sig till känna. En smärta som jag inte har känt på länge. Varje steg var/är outhärdlig, tårarna bränner i ögonen och smärtan gör att jag bara skriker rakt ut i vissa lägen. Att köra bil igår var för djävligt,att gasa och bromsa.....ja jag bara skrek rakt ut! Det var så illa att jag fick stanna bilen en runda vid EKO hallen.
Sitter här och funderar på om jag ska jobba idag eller vara hemma........
Nu ska jag skicka C till skolan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis