fredag 27 mars 2015

Tv leverans och besök hos gammelfarmor

Igår så tog vi oss en tur ner till Lund,till mannens farmor och C gammelfarmor. Hennes tv hade gått sönder eller rättare sagt fjärrkontrollen.
Så vi begav oss till netonnet och köpte en tv till henne körde ner och installerade. Och så bjöd hon på pizza som tack :-) och det var den GODASTE pizzan jag ätit på väldigt länge. Då ska ni veta att jag är väldigt kräsen och "försiktig/skeptisk" med att köpa pizzor på ställen som jag ej testat.
Vi slog ihjäl några timmar där ner.
Sen begav vi oss hem och landade i soffan.
Idag är det fredag och då är det fredags mys för hela slanten.....eller fredags grill, för vi ska dra igång grillen ikväll. Mums.

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis