söndag 1 mars 2015

Tänk att det

Är så lätt att sitta bakom en datorskärm och vara tuff och bete sig illa mot människor.
Att gömma sig bakom signaturen anonym  och sen bombardera en för dig säkert helt okänd människa som du ser i tvrutan en gång i veckan.
Jag tänker på Familjen Annorlunda. Då jag själv umgås privat med en av mammorna så vet jag att tv inspelningarna börjar fredag eftermiddag till söndag eftermiddag. Och att det är långa dagar för familjerna. Plus att familjerna inte SJÄLVA väljer vad som ska ske.......
Ni tror väl inte heller familjerna bestämmer vad de ska göra under dessa 10 veckor som programmet spelas in?!  Visst de får frågor om vad de tror om det och det.....sen att deras svar klipps bort och det görs ändå det är inte deras fel...... Tror ni inte att tv vill skapa lite "kaos"?!
Men sen att det då finns så trångsynta människor/tittare som TROR att familjernas vardag ser ut som det som visa i tv det tycker jag är tragiskt. och att man sedan väljer att bakom signaturen anonym väljer att bombardera med elaka och kränkande kommentarer det är ännu mer tragiskt.
Sen att tro att de familjer som enligt anonyma prettomorsor tillhör normen med max tre barn inte har sura och uttråkade barn..........undrar jag HUR tänker ni där?! Alla barn oavsett hur många man har surar och sätter sig på tvären. Välkommen till verkligheten liksom, ALLA barn har dåliga dagar!!

Och om du anonym inte har några barn och verkligen inte tror att barn "beter" sig illa. SE TILL att sov med alvedon mellan knäna!! För ett trotsigt och bångstyrigt barn passar inte in i ditt liv.

Over and out!1 kommentarer:

  1. Inte bara barn har dåliga dagar, vi vuxna har också det och inte fan vill jag bli kritiserad av okända då. Så ja folk behöver hyfs.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis