tisdag 31 mars 2015

Svensk direktreklam

Ja det är från dom vi får vår reklam som antingen är hatad eller älskad av oss. Hos oss är den varken eller,det är bara så jäkla drygt att slänga möget i pappers insamlingen så därför har vi valt "Ingen reklam tack" på vår låda. Men jag förstår de som vill ha den :-)
Killarna delar reklam på helgerna och det ser jag som en god idè till att få ca 300 kr extra i månaden förutom studie/barnbidrag.
Men efter att ha varit i mail kontakt med SDR-svensk direktreklam idag för att kolla om killarna kunde dela sin reklam på torsdag INNAN de åker till mig, detta då de ska vara hos mig tills på måndag och reklamen ska ju vara ute innan ny vecka.
Och fick detta till svar:
Hej
Nej det är absolut förbjudet att dela innan helgen.
Söndag är vår huvud dag möjligtvis att det går att dela på lördagen.

Svarade med att jag respekterar det. Men att jag är nyfiken på VAR det står att det är förbjudet att dela innan helgen och tog en rad som de har på sin egen hemsida "Vi delar bara ut på helgen när folk är lediga och har mer tid att läsa". 
Givetvis har vederbörande ej svarat på det. Men jag kan lova er på SDR-svensk direktreklam att jag ALDRIG mer kommer ta emot reklam från er!!

SDR-svensk direktreklam får en snigel på ögat!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis