måndag 9 mars 2015

Sjöbo

Kom hem från att spenderat förmiddagen och en bit av eftermiddagen i Sjöbo.
Jag och T var iväg på andlig sittning igår. Och det var väldigt häftigt och känslosamt. Vet att det är många som bara tror det är hokus pokus....men jag är en beliver när det gäller andra sidan och har varit med om FÖR mycket för att inte tro på det.
Igår var det 3 stycke som läste mig. Nr 1 vet jag inte riktigt vem det var,kan komma till mig senare.
Nr 2 det var en stark sittning och mina känslor bara välde över mig,men det var så SKÖNT att veta det jag fick veta.
Nr 3 var min pappa som kom med en massa kloka ord och råd till mig. Så from idag ska jag leva efter det jag fick "veta och höra" av honom igår. Och framför allt lägga alla "MINA"  måsten på hyllan. För måste ingen annan så måste inte du heller,det gäller att ge och ta! <3
Och ja jag vet att Rom inte byggdes på en dag.......

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis