måndag 30 mars 2015

Rödvin,orgasmer och Jesus

Ja så kan man väl med 3 ord beskriva min lördags kväll :-) Det var ju styrelsemöte med fritidsgården/boxningsklubben i lördags.
Jag och F gick bort till T vid 3 snåret,där satte vi oss och snöra lapparna till söndagens bytardag och till det så behövs ju ett glas rött,tja varför inte 2?! Vi satt där och snörade dessa förbenade lapparna....osten åkte bra, gud så underbart gott!! Efter ett tags snörande så gav vi upp och gav oss på singstar :-) Ja jisses vilka sångfåglar vi är :-P
Vi begav oss till fritidsgården och mötet,det bjöds på pizza och go dricka efter mötet ;-) vi passade på att spela lite biljard. Sen beslutade sig vi att bege oss till restaurangen där whiskyprovningen var över. Och vad lyckas jag med?! Dörren går igen innan jag tar ett steg fram så jag fastnar med min häl UNDER dörren!! Hualigen!!
Vi kom ner till restaurangen och satt där några 2-3 timmar. Hann få mig 2 orgasmer...MUMS!!!!  Och tänk att det slank ner en jägermeister (stavning?!) och jag som inte ens dricker det! Ryser vid tanken på hur det smakar.......
Sen var det dags för oss att bege oss hem för att hämta C hos grannen. Och det var i samband med det som T fick en uppenbarelse från Jesus! Haha! Herregud......
Hon la sig på knä på vägen och sa ngt i still med Prisa herren! ....... Sen rätt var det var så hoppade hon rakt in i en tujahäck...... Haha! Ja jisses vilken syn!! Men roligt var det!!

Klockan ringde kl 7 imorse och vi vaknade upp till sommartid.....och jag var förvånats värt pigg. Men jag var påväg att möta urlik när vi kom till västanåskola och kände doften av något som jag inte kunde "härleda".....URK!!  Men det gick över lika fort som det kom :-) haha! 
Det var en bra bytardag. Och C som shoppade loss en del, en hel stor gekås kasse full med kläder för 305 kr. Skulle vi ha handlat det ute i butiker så hade man får betala minst 2000 kr.

Nu är det ny vecka och nya möjligheter. Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis