tisdag 10 mars 2015

Minicare-blogbag


Jag hade turen och lyckan att få testa Minicare från loppiblogbag. Hittat en del nya favoriter till hela familjen :-)
Min mellersta son har alltid haft problem med torra och "fnösiga" händer,lyckan är total när det verkar som om baby oljan i serien verkar efter några dagars användande. Han använder det direkt på "torr"  hud innan natten :-) en lycka när man som han "levt" 14 år med torra händer. Min favorit är zinc creamen och det är till mina "skav" :-) Haha!

Det är produkter som är parfymfria och det är toppen med tanke på allergier.
Så jag tycker att ni ska prova på dessa produkter,ni lär inte bli besvikna :-) 

Tack till Loppiblogbag för att jag fick ta del av denna bag :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis