söndag 22 mars 2015

Känslan som man får

När man sover men känner att någon står och tittar på en,den är inte alltid angenäm. Ibland som vill man inte öppna ögonen för att titta.
Det hände mig imorse......men jag lyckade och få tag i mobilen för att smyg titta vad klockan var, 06,55 yes hon var iallafall inte ,06,00 som jag vaknat nu de senaste dagarna. Men den där känslan av att någon tittade på mig fanns kvar.........gav upp efter en stund och tittade då satt mina killar brevid sängen ( ja inte O och H nu :-) ) utan Laban och Konjac..........deras ögan sa: matte DU är sen med att ge oss mat minst 30 minuter och kommer du inte ner nu så hungrar vi ihjäl. Ja det är väl lika bra att ta sig ner för sov det kan jag förhoppningsvis göra när jag blir gammal :-)
Så nu sitter jag här,hundarna har fått mat och deras matte väntar på kaffet :-) GODMORGON VÄRLDEN!!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis