söndag 22 mars 2015

Husvagns funderingar IGEN!

Vi har en husvagn, Polar 520 årsmodell 89-90 ngt sånt. Den har funnits med i familjen i 11 år och vi har bott 6 personer i den :-)
Det var på den tiden mina+dina barn var med på sommar semestern. Killarna var så korta så de fick plats alla i den "stora" sittdelen när den var ner bäddad. Och de protesterade inte utan var nöjda och glada med husvagns livet,FÖR visst är det något med att bo i husvagn :-)
Jag är ju "uppväxt" med husvagns livet,hela sommrarna var familjen i väg,vi hade säsongsplatser,vi bilade ner genom Europa med en husvagn bak bilen. Jag hängde med familjen på semester fram till jag var 15-16 år.
Sedan jag och J blev ett par så har vi haft säsongs plats i Torekov,Lomma, och Ivö. Vi har varit över på Öland.
Men de senaste åren så har vi inte varit iväg ngt direkt med vagnen.....jo J och C har varit i Harasjömåla och fiskat....ngt jag avskyr :-) men jag var med förra året då T och B oxå var med och då var det kul. Speciellt när T TRILLAR ut ur husvagnen!! Hahaha! Shit vilken syn.....jag skrattade så jag höll på att pissa ner mig :-)
Trots att vår älskade husvagn räcker till vår familj nu så är suget efter annan vagn "stort", men samtidigt så är vi snåla,vi menar varför betala en massa pengar för ngt som man inte "använder"  mer än 4-6 månader per år?! Så därför så har det liksom inte blivit av......
Så kom det där suget om "ny" vagn igen......vi får se vad som händer :-)


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis