torsdag 19 mars 2015

CSK tur och retur

Japps som ni läst så blev jag inlagd på sjukhuset i tisdags pga ryggen. De skulle som om de kunde tidigarelägga min nervrotsblockad, men det gick inte så bra.
Det är sådant tryck på den behandlingen så det fanns inget ledigt varken i på CSK,Hässleholm eller i Ystad, så läkaren menade på att jag kunde inte ligga där inne till 27 april utan skrev hem mig igår :-( visserligen med en gedigen medicinlista och ett läkarintyg på att jag blev återigen sjukskriven 100 % fram till den 7 april,där efter så ska jag om jag kan återgå till mina 50 %. fram till det är dax för min blockad.
Men jag ska villigt erkänna att det var härligt att sova hemma i sin egen säng och utan massa tanter som lät som ailens eller ngt liknade :-)

Nu ska jag försöka mig på och scanna lite läkarintyg.
Puss o hej

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis