tisdag 17 mars 2015

Akuten och ett finger i arslet

Detta är en dag som inte blev som jag tänkt. Skrev ju innan att jag har en fruktansvärd smärta. En smärta som jag inte kan känna igen med min andra smärta jag haft.
Bokade in en tid hos kiropraktorn och T kom och hämtade mig och hjälpte mig  in och ur bilen. Som jag misstänkte så kunde inte kiropraktorn hjälpa mig på  något sätt utan han hänvisade mig direkt till akuten. Att ta mig ner för trappan på Pluspraktik var så fruktansvärt plågsamt 😢
Väl på akuten så frågade ssk son tog emot mig varför jag inte ringde en ambulans.....tja jag vill ju inte vara till besvär.
Fick träffa en AT läkare som nog inte visste hur han skulle tackla mig och T...hahaha. Men han gjorde lite undersökningar.....sen kom det: Alltså jag skulle vilja kontrollera din  rumpa...haha va!?! Du skojar med mig. Men det gjorde han ju inte....
Sagt och gjort det var ju bara att "gilla" läget.  Han petar i ett finger och ber mig knipa!! Vafan!! Haha!! Jag gjorde klart för honom att jag inte vet hur man gör när man kniper med röven!! Haha!! Men jah tror inte det var ngt galet där bak...hahaha!
Han tog och pratade med bakjouren och de kom väk fram till att jag skulle läggas in. Så kvart över 3 kom jag till en avdelning och givetvis en 4 sal!!! Skjut mig!!! Där låg redan 3 damer/tanter.....och jag kan konstatera att det blir en LÅNG natt!!!

Sitter här i tvrummet och tittar på alla 5 kanaler om jag inte räknar barnkanalen och nickloden

Ha det bra så länge

1 kommentarer:

  1. Men lilla du hoppas det inte är något allvarligt och att du snart är hemma igen.
    Carolas mamma.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis