torsdag 5 februari 2015

Torsdag och en

Sjuk dotter hemma från skolan. Tyckte hon såg blek ut igår efter att jag hämtade henne på fritan tempade henne och vips 38,4. Så det blir att vara hemma från skola resten av veckan. Hoppas innerligt att det bara stannar vid feber......hon säger att hon har ont i magen!! Nej nej nej!!  Kommer att hålla mig på avstånd och inte vilja ha för mycket gos av henne :-D
Igår var jag på APT och sedan hos kiropraktorn, fick mitt schema på mina 50 % so jag ska börja jobba den 11/2 chefen bad mig titta på det och sedan säga till om det var ngt speciellt. Såg att jag börjar med en "Kvälls" tur vilket innebär läggningar,sa att det kanske inte är "smart" att gå in med det första dagen. Då svarar hon mig: Ja men jag har redan satt in personal på de andra timmarna. Jaha men varför skulle jag då säga till om det var ngt.....?!? Aja vi får väl se hur det går.
Besöket hos kiropraktorn gick bra,han gick på rätt bra med nålarna på mig,det var vissa som gjorde så jävla ont!! Han sa att jag är så "hård" i mina muskler att de kniper tag i nålen vilket gör att de blir svåra att ta ut :-) Tur man har muskler lite varstans :-D haha!

Nä nu ska jag ta tag i dagen,vakande av någons klocka 5,15.....*GÄSP* men vederbörande sov lugnt kvar.....fattar inte hur han kommer upp på sina utbildningar han är på när han inte är hemma......

Önskar er en bra dag <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis