söndag 8 februari 2015

Har sagt det de senaste åren

Och likt förbannat hamnar jag på ett eller annat sätt. Igår hamnade jag framför skiten då jag har en dotter som tvunget ville se det och vad gör man inte för sina barn?! Jo genomlider detta som förr på min tid var en riktig familj "sammankomst" alla hade ju laddat rejält för att få vara uppe länge (visst sen att man somnade framför teven var en annan femma)  Men nu med alla dessa deltävlingar och att allt och alla får ställa upp i tävlingen och uppta bästa sändningstid DET är för mig en gåta! Har ma inte lite krav?!
Tror inte jag hade uppskattat programmet mer med trevligt sällskap......för mig är ett bra sällskap en cider/vin och massa godis :-) Haha! Skoja lite.
Och vet ni vad man kan läsa i tidningarna idag?! Ja helt rätt att det är en massa fiasko med en det ena än det andra. Idag skyller man tydligen på den här appen som var nytt för i år. Ni som vill och orkar kan läsa mer om det på Aftonbladet.  Istället för att inse att låtarna var skit DÄRFÖR kom ni sist.....Vad hände med den gamla hederliga schlager musiken?!  Nu har jag ordat nog om detta spektakel!

Idag är det söndag och solen lyser utanför våra fönster,den där härliga vår känslan kommer i kroppen,kanske skulle man ta och tvätta bilarna idag?! Får höra vad mannen säger om det :-) I annat fall tvättat jag Bettan :-)
Nu ska jag tömma diskmaskinen och sedan ta en promenad med djuren.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis