fredag 6 februari 2015

Givmilda med kompensation

Det är väl ingen som har missat mitt inlägg om McDonalds?! Idag fick jag min/vår kompensation, 2 gratis mål när jag betalade lite över 450 kr för mig och vännerna i Svedala. Ja men jag har lärt mig att man ska vara glad för det lilla.....men detta är fan skrattretande!  Kanske skulle man skicka bilderna vidare :-)
Nä tyvärr McaDonald`s ni har misst mig och min familj som kunder.....och många av mina vänner som sett bilderna kommer välja en annan kedja....

2 kommentarer:

  1. Fattar inte ens att man äter deras skitmat... Tacka vet jag Max

    SvaraRadera
    Svar
    1. Max är helt klart något vi väljer i förstahand. Men när vi var sådär hysteriskt hungriga så man kände att jag dör nog en smula så tog vi det som låg nära tillhands,HADE Max legat i närheten hade bilen gått dit :-) Men nu fick jag ju ännu en gång vatten på min kvarn att man inte ska äta på detta stället.

      Radera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis