onsdag 4 februari 2015

En skit natt

Det har varit varmt,haft kramp i mitt höger ben och smärta i ryggen. Och som om inte det hade varit nog så låg Corre ända in på mig,sparkades satte en armbåge i sidan :-/ sen ska vi ju inte glömma att Laban låg typ tvärs över mig och hade inte för avsikt att flytta på sig trots att jag gjorde allt för att han skulle göra det!! Var uppe en sväng strax innan halv 3 och då passade han ju på att ta min plats i sängen!! Så jag fick snällt nöja mig med ca 38,5 cm av en säng på 180.Tack som fan! Visst nu finns det fler sängar i huset men ingen som jag kände var aktuell med tanke på ben och rygg. Tror jag ska övertala maken att skaffa mig ett sommarhus som bästa Malin har! Fast i mitt fall hade jag nöjt mig med en friggebod! :-)

Nu ska jag fortsätta med att få undan lite,ska på APT i eftermiddag och ett besök hos kiropraktorn.

Ha en bra dag, kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis