torsdag 19 februari 2015

Dålig rygg och veet

Idag är en dålig dag för mig och min rygg,har ont som tusan och kunde knappt ta mig ur sängen. Fick i mig lite kaffe och sedan skulle jag borsta mina tände och vad gör jag?! Jo lyckas få tag tuben med veet (borttagningsmedel) och smackar på en kladd på tandborsten.......URK och tvifan!! Känslan av att det blir en bra dag trots allt försvann...hahha!
Sen begav jag och H oss till stan,han skulle till ett konditori som igår per telefon hade plats v 13 han skulle komma in idag. Glada i hågen kom vi dit........smack käftsmäll vi har FULLT v 13. Vafan!! Hur kan ni då säga per telefon att ni hade plats?! Fuck you.....
Vi jagade vidare....men utan resultat, Nej bara de som går på handelsgymnasiet eller via arbetsförmedlingen......vafan är det för samhälle?!
Men han var inne på en butik i stan och han skulle ringa imorgon och prata med chefen,sen kollade han ett ställe här i byn och dit skulle han återkomma imorgon oxå. Så får vi se viket han väljer....OM de nu tar emot honom...haha!


Idag ska jag jobba,18,45-21,00 och det är dax för mig och Anneli att jobba ihop igen på länge,sedan september månad. Ska bli kul att jobba med henne ikväll och imorgon.
Tyvärr så kommer jag få byta vapendragare i maj verkar det som :-( men någon annan kollega får äran att jobba med denna kvinna :-)

Nu ska jag göra vettigt tänkte jag :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis