söndag 15 februari 2015

Älskad och hatad av alla?!

Är det inte så man säger?! Ja jag vet att det är snarlikt en filmtitel så det behöver ingen upplysa mig om :-)
Men tänk att vara en så stark individ så att det finns inget som du säger eller skriver som du inte kan stå för. Det hoppas jag att alla kan iför sig. Men en som GARANTERAT gör det det är vår allas älskade och hatade Malin/Meekatt!!!
En kvinna/mamma som vi alla mest troligt har snubblat över på ett eller annat sätt. Känner nog ingen som väcker så starka känslor hos människor som hon :-)
Det blir så starka känslor så det uppkommer nya könsord....säger bara FAN att inte jag hade detta ordet i mitt ordförråd.....håll i er nu för detta har ni aldrig hör OM ni inte följer Meekatt förstås :-) eller på ett eller annat har någon "relation" till henne.
Ber er alla att hålla i hatten för här kommer det: Wannabeförfattarfitta visst är det ett UNDERBART ord!!!
Detta ordet fick många av oss lära oss idag när Malin/Meekatt så snällt delade med sig av ett "underbart" läsar mail från en riktigt bitterfitta eller vänta det måste ju vara en bitterGittan


Haha, det arga mailet då...på begäran:
"Hej Meekatt.
Jag är så less på att läsa dina patetiska författarförsök och din urlama humor. Du tror att du är ett slags humorisktiskt geni men du är bara en trött småbarnsmorsa som leker att hin har ett företag och att hon ska bli något stort. Det är du inte du har bara för mycket fritid. Vi andra föräldrar njuter av livet och du klagar. Hittade ditt inlägg om återbruk då en vän länkat på sin wall och jag blir matt. Ännu en gång har du hittat en grupp människor att hetsa mot och racka ner på som bara du kan. Patetiskt och pinsamt!!! Vi är många som återbrukar och det är något bra! Jag mår bra av det och det gör miljön med! Sluta hacka på alla som faktiskt gör något på riktigt och inse att det bara är DU som är pinsam och patetisk!! Du är en idiotisk jävla wannabeförfattarefitta och du tror att folk bryr sig om vad du skriver!!! Det gör vi inte Meekatt! Och vilket jävla namn sen! Meekatt?? Vad tror du att du är? Pinsamt bara. Skaffa dig ett riktigt jobb och sluta näthata allt och alla!! /Gittan."
Hej Gittan. Tack för ditt mail! Jag älskar ordet "wannabeförfattarfitta"! Precis sån é jag, haha. Men namnet? Du heter Gittan och jag heter Meekatt. Vi lämnar det där va? Ha en fin dag och återbruka så fingrarna glöder! 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis