torsdag 8 januari 2015

Vanliga rutiner igen! Woop Woop!

Idag var första gången på länge som jag behövde ställa klockan 6,44 ringde den *GÄSP*.
Men döm om min förvåning så var C vaken när jag kom in till henne,hon hade vaknat av min klocka sa hon <3 vi gick ner och hon fick lite frukost och döm om min förvåning på ett MYCKET bra humör......det har en benägenhet att pendla annars ;-)
Idag ska jag på begravning :-( det är vår kära granne som ska få sin sista vila <3 vi valde att istället för en blomma så skänker vi det som en vacker blomma kostar,det skänker vi till cancerforskningen, En jävla sjukdom!! Den borde utrotas!
Nä nu ska jag lämna i skolan sen hem och dricka kaffe och en shake.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis