måndag 5 januari 2015

Strejk

Igår gick mamman i detta huset ut i strejk......gick/går väl sådär om jag ska vara ärlig. Disken i vasken står fortfarande kvar :-S och jag misstänker att den får stå där till JAG tar den.Det kliar i fingrarna på mig att ta det.....men jag stål sätter mig :-) Grabbarna fick själva göra middagen,korvstroganoff stod på menyn. H hade googlat fram ett recept :-) sen skulle han ju börja slåss med den här falukorven...hahha jisses vad jag skrattade. Men han löste det. Middagen blev god så det ska de ha en eloge för,tummen upp. 

Sen var grabbarna tuffa här hemma till sin lillasyster och sa att hon fick minsann inte följa med dom ut för de skulle till skogen,men jag packade in alla barnen i bilen och körde iväg mot "skogen" de skulle inte visa sig rädda men de var hysteriskt rädda! Haha! Sen tog vi en annan skog och jag frågade vem som ville/vågade hänga med ut......men det var bara O som gick med. Vi gick en bit in när jag tillslut vänder mig och skriker! Haha! Vilket gör att O i sin tur skriker och lägger benen på ryggen och bara springer :-) Mohahaha! Jag skrattade så mycket att jag knappt kunde ta mig tbx till bilen.....och kan ju säga att jag tränade att knipa :-D
Igår eller inatt blev vi nog inte poppis här hemma.....grabbarna har ju en förmåga att sitta uppe och LANA hela natten och sova hela dagen.....onej det går inte så bra hos mamma ;-) som har väckt dom "tidigt" men igår tog vi det ett steg längre och fimpade internet...haha! Så förhoppningsvis har de inte varit uppe så länge ;-)

Idag vaknade jag men en jävla förkylning och så har jag svalt ett rivjärn och känner mig lite halv febrig oxå,ja varför ska jag klara mig när så gott som alla runt omkring är förkylda. 
Nu ska jag ta lite kaffe. Kram på er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis