måndag 26 januari 2015

Sägs att ensam är stark

Men jag tror tamejfan att man borde ändra det till ANONYM ÄR STARK OCH ELAK!!
Jag är ju inte ensam om att titta på FA-Familjen annorlunda. Och precis som mig är det nog många som beundrar deras "ork",tålamod och deras förmåga att få vardagen att gå ihop. Sen finns de då en skara som sitter där och är tuff och anonym bakom sin datorskärm och skriver en massa elaka kommentarer. För i vårt land så är alla som har mer än vår "norm" 2-3 barn udda,konstiga,sjuka och en del ser det som perverst. Att sitta där bakom en dator skärm/mobil och vara "tuff" och elak vad är det?! Det är udda,sjuk och perverst om ni frågar mig!! Har du stake och skriva en massa elakheter då har du tamejfan stake och stå för vem fan du är!
Det gör ont att se en status på FB där Anna skriver att : Hon inte vet om hon kommer orka detta, där hon undrar vad hon gett sig in på. Hon vet att det inte går att "stoppa" men hon undrar kan ni inte vara tysta oavsett vad ni tycker?
Och jag undrar vad som ger en människa att göra påhopp på en annan människa oavsett vad det gäller.
Skulle nästan vara kul att anmäla de i FA till Trolljägarna så Robert Aschberg  kom och läste lusen av alla er fega anonyma as som sitter där och hasplar ur er en massa elaka anonyma kommentarer!!

Nä skäms på er!!! 

1 kommentarer:

  1. Bra inlägg & jag kan bara hålla med!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis