måndag 19 januari 2015

Operation - Pimpa upp fritidsgården i byn :-)


Idag har jag och min fina vän T varit på ikea för att shoppa loss till fritisgården i vår lilla by. Visst det var ju inte det trevligaste vädret att köra i.........snö och slask är ju en av faktorerna att det tagit så många år innan jag blivit klar med mitt körkort.
Vi hade NBK kortet med oss :-P och vi var ju beredda att shoppa på duktigt på det,men döm om vår förvåning och klubbens förvåning sen så blev det under 2000 kr. Så är det när man shoppar klokt eller hur!?
Vi käkade lite brunch för 39 kr och passade på att snacka lite skit med min storebror som jobbar där,ses typ aldrig mer än när vi är på ikea i Älmhult :-)
När vi körde hemåt så snöade det på rätt bra och jag höll under angiven hastighet och det är då det händer.......bilen höll på att kasa i diket men på ngt vis så stannade vi kvar på vägen efter att vi "sladdat" lite. Kan ju då erkänna att pulsen steg LITE! Hualigen! Är verkligen glad att jag inte är en sån där övermodig brud som skiter i hastigheter och väglag......
Nu ska jag ha lite kaffe

1 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas allt är bra med dig, letar nya bloggar att följa och din verkar intressant! :) kika gärna in min Mammablogg, skriver även om mode, inredning och har tävlingar. KRAM

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis