måndag 26 januari 2015

Jag brukar

Radera negativa människor som finns i min omgivning och på min FB. Men sen har jag de där som jag inte "kan" ta bort för att det blir ett jäkla liv och jag blir "ifrågasatt" varför jag tagit bort den och den......
Och på FB finns det en fiffig sak,man kan lägga dessa personer som bekanta- Man är fortfarande vänner men jag SLIPPER se alla negativa statusar. Så skulle jag nu vilja se något från personen så måste jag gå in på sidan och titta. Idag är en sådan dag när jag var inne och tittade men det var för att min man läste en status från hen.
Hen är en sådan som det är väldigt synd om i alla läge oavsett VAD det gäller.
Dagens status:Usch nervös 24h kvar till slakten
24 kommentarer där under var av jag skrivit 3 :-)
Hen:  Ögonoperation kan man säga fast lite mer än så op hörselben å ta bort cysta 
Å sedan ska de bygga ny trumhinna
Hen lite längre ner: Ja eller kan jag förlora hörseln helt det är en av riskerna eller bli förlamad 
Sån jäkla otur jag har blir det nog så 
Jag: Tur du målar fan på väggen redan!
Hen: Det gör jag inte!
Hen: Bara lite nervös
Jag: inte?! XXXXX Ja eller kan jag förlora hörseln helt det är en av riskerna eller bli förlamad 
Sån jäkla otur jag har blir det nog så 
Nej inget skämta om blir bra
Jag:  För mig så tycker jag han är dit målad redan 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis