tisdag 13 januari 2015

Hej hopp gummisnopp!

Hoppas att allt är bra med era snippor och snoppar! Haha! Alex Schulman skrev en artikel i Aftonbladet att snoppen får gärna sjunga men måste den stå upp?!  Och för er som HAR MISSAT snackisen så kan ni se den här, Hur underbar som helst om ni frågar mig :-) Nu är jag iför sig ingen pretto mamma som tillhör mamma maffian som tycker att denna sången är katastrof! För hur kan det vara katastrof?! Vi föds nakna och näst intill dör nakna,det är vi själva som har gjort nakenhet till något konstigt och väldigt tabu......hur kommer det sig egentligen?! Tror att det kan vara det som gör att många unga skäms för sina kroppar och tror att man ska nog se annorlunda ut än vad jag gör. Nu menar jag inte att man ska inför en obligatorisk naken dag i skolan eller på jobbet (fast det kanske skulle behövas ;-) )
Såg i DN att SVT bemöter kritik om sången,i artikeln kan man  läsa att en person har kommenterat på FB "Behöver små barn verkligen så här sjuka grejer". Ja herregud säger jag......undrar om personen uppfattat att h*n har något mellan sina ben?!
Som sagt jag har ser inga problem med denna sången......men sen har jag inga problem med att jag har en snippa som är en härlig grej :-D haha!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis