tisdag 6 januari 2015

Event/middagar

Är ju något som bloggar är mycket kåta av att gå på,ni vet GRATIS är ju alltid gott.
Men många hoppas jag kommer på eventet/middagen för att ta del av det trevliga sällskapet,träffa vänner som man kanske bara har en "relation" till via en blogg.  Sen kommer vi dit för att få en smarrig goodibag,för som sagt GRATIS är ju gott!
Det är ett väldigt jobb med att få ihop sponsorer till goodibagsen,en del av företagen "kräver" rätt mycket av mottagaren och jag som anordnat eventet/middagen vill ju att mina gäster följer sponsorns önskemål....men GIVETVIS kan vi inte jaga våra gäster med blåslampa. Sen finns det de gästerna som kommer och gnäller tamefan på precis allt,är inte fel på maten så är det fel på att det är för högljudda gäster eller så är det fel på hur utlottningen av vinster görs.......ja bloggare är ett jävla otacksamt folk. Men som jag brukar säga: Det är svårt att tillfredsställa en kvinna HUR ska man då lyckas att  20-40 st?! Hihi!
Sen är det det här med innehållet på goodibagen inte heller det kan passa alla men förhoppningsvis uppskattar de flesta gästerna den. Själv har jag hittills uppskattat de jag har fått :-)
Som sagt alla kan inte tycka om allt innehåll och en del är kanske inte anpassat till alla.
Men när man då som anordnare av ett event/middag ser att gäster "tävlar" ut produkter i sin blogg då blir iallafall jag lite "förbannad".......varför "tävla" ut det?! Bara ge bort det istället.....eller släng iväg ett mail och skriv tex: Hej! I goodibagen från er så så använder jag inte hälften och istället för att ge bort allt så tänker jag "tävla" ut lite,bara så att ni vet.

Produkterna från mina och Sofias sponsorer från Bloggmiddagen i Helsingborg. 

Det var bara en tank från mig denna tisdag. :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis