söndag 25 januari 2015

En trevlig helg med god mat och ekonomiskt oberoende


Och ett super trevligt sällskap! Är så glad och tacksam att jag har så goda och äkta vänner omkring mig. Igår så hade Anna visning hos grannen på living and room produkterna. Och jag höll mig i skinnet och handlade inget. Men hade jag vetat att jag senare under kvällen skulle bli ekonomiskt oberoende så hade jag lätt handlat på :-D haha! Skämt och sido och höll mig just för att det komme rbli en del party till så jag kan inte handla på "alla".  Under tiden vi var där inne passade mannen barnen och fixade middag,kvällens meny betsod av oxfilé,hasselbackspotatis,sallad och pepparsås. Så in i helvetes gott. Smaklökarna fick en rejäl omgång i munnen!
Nu ska jag strax köra killarna till tåget.
Ha en skön söndag <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis